Dash is een superslimme robot die geluiden hoort, reageert op licht en voorwerpen ziet.
Dash is een superslimme robot die geluiden hoort, reageert op licht en voorwerpen ziet.

Workshop Dash & Dot in de bibliotheek

Algemeen 356 keer gelezen

VALKENSWAARD - Kinderen vanaf 6 jaar kunnen woensdag 20 september kennismaken met robot Dash tijdens een workshop in de bibliotheek. 

Dash is een supernieuwsgierige robot die je zo kunt instellen dat het doet wat jij wilt. Deze superslimme robot hoort geluiden, reageert op licht en ziet voorwerpen. Het kan dansen, racen en nog veel meer. 
In deze workshop ontdekken kinderen de wereld van programmeren en coderen. Spelenderwijs worden ze betrokken bij thema’s zoals samenwerken, communiceren, problemen oplossen en werken ze aan digitale vaardigheden.
Deze workshop is onderdeel van het DigiBiebLab van Bibliotheek De Kempen. Hier valt van alles te leren, doen en ontdekken. Je maakt hier kennis met onder andere een lasersnijder, 3D-printers, robots en een greenscreen.

Aanmelden

De workshop op woensdag 20 september is van 15.00 tot 16.00 uur in Bibliotheek Valkenswaard en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. De ruimte is beperkt waardoor er maximaal zes kinderen kunnen deelnemen. Deelname kost 5 euro, reserveren kan via: www.bibliotheekdekempen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant