Het Loondermolenpad in de winter.
Het Loondermolenpad in de winter. (Foto: eigen foto)

Sponsorwandeling voor Warchild

Het smartlappenkoor Efkes Schruwwe Waalre houdt samen met het Vrouwen Vocaal Ensemble (VVE) uit Eindhoven een gezellige middag met een sponsorwandeling ten behoeve van Warchild. Dat vindt zondagmiddag 8 april plaats, van 12.30 tot 17.00 uur.

Dommelen - In het Dommeldal, op de grens Waalre/Riethoven/Dommelen, ligt het Loondermolenpad, een prachtige wandelroute van ongeveer 7 kilometer nabij de rivieren de Dommel en de Keersop. Deze wandelroute is aangelegd door Natuurmonumenten. Er kan met de wandeling gestart worden tussen 13.00 en 14.00 uur. Honden, mits aangelijnd, zijn ook welkom. Het start- en eindpunt van de tocht bevindt zich bij Café Camping De Volmolen, Volmolen 1 te Riethoven. Dit is een gezellige locatie waar het goed toeven is.

De kosten voor deelname bedragen 10 euro en dit is inclusief koffie/thee met gebak. De inleg komt, dankzij de belangeloze medewerking van de beide koren en De Volmolen, geheel ten goede aan Warchild, de organisatie die zich inspant om het lot van oorlogskinderen wereldwijd te verbeteren. Meer informatie over het werk van Warchild is te lezen op de site: https://www.warchild.nl/dit-doen-we. Smartlapkoor Efkes Schruwwe zal vanaf circa 15.00 uur een optreden verzorgen in de zaal van Café Camping De Volmolen en u kunt van harte meezingen.

Meer berichten