De plannen voor het Eurocircuit in Valkenswaard liggen op dinsdag 6 juni voor iedereen ter inzage.
De plannen voor het Eurocircuit in Valkenswaard liggen op dinsdag 6 juni voor iedereen ter inzage.

Inloopbijeenkomst over plannen Eurocircuit

Algemeen 360 keer gelezen

VALKENSWAARD - Het ontwerp bestemmingsplan van het Eurocircuit ligt tot en met 22 juni 2023 ter inzage. Om ieders vragen over het bestemmingsplan te kunnen beantwoorden, organiseert de gemeente een inloopbijeenkomst op dinsdag 6 juni van 19.00 tot 21.30 uur in het gemeentehuis. Iedereen is van harte welkom om binnen te lopen.

Tijdens de raadsvergadering van 15 juli 2021 is gekozen voor het scenario om het Eurocircuit en haar bestaande activiteiten van verenigingen BMX Lion D’or, Toer en Wielerclub De Kempen, Politiehondenvereniging De Verdediger, Nederlandse Rallycross Vereniging (NRV) en Motorsport Vereniging Valkenswaard (MVV) te behouden en te zorgen dat deze aan de geldende eisen en regels voldoen. 

Sindsdien heeft de gemeente daar met stakeholders, betrokkenen en belanghebbenden aan gewerkt om hier zo goed mogelijk invulling aan te geven. Tal van onderzoeken zijn gedaan. Ook is afstemming gezocht met de gemeente Bergeijk omdat een klein stukje van het bestemmingsplan op Bergeijks grondgebied ligt. Met de verenigingen, betrokkenen en omgeving is overlegd om te komen tot goede afspraken. Zo is straks duidelijk welke activiteiten op het Eurocircuit-terrein plaatsvinden en binnen welke tijden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant