Slagwerkgroep UNA heeft een naam hoog te houden als een van de meest vooruitstrevende slagwerkgroepen van Nederland.
Slagwerkgroep UNA heeft een naam hoog te houden als een van de meest vooruitstrevende slagwerkgroepen van Nederland.

Slagwerkgroep UNA met ‘The Battle’ in De Hofnar

Algemeen 258 keer gelezen

VALKENSWAARD - Slagwerkgroep UNA staat vrijdag 2 en zaterdag 3 juni op de planken van Theater de Hofnar. Zij brengen hun gloednieuwe show ‘The Battle’ waarin alleen maar nummers ten gehore gebracht worden over strijd, strijdlust en strijdvaardigheid. 

Of het nu gaat over de strijd binnen een relatie, de strijd om vrouwenrechten, of een daadwerkelijke oorlog: alle thema’s komen aan bod. De slagwerkgroep van Koninklijke Harmonie UNA heeft een naam hoog te houden als een van de meest vooruitstrevende slagwerkgroepen van Nederland, waarbij melodisch en ritmisch slagwerk wordt aangevuld met een blazerssectie, een projectkoor, een rockband en een grote hoeveelheid solisten. De arrangementen zijn speciaal voor de gelegenheid en bezetting gemaakt. Het gewaagde programma bevat bekende nummers die iedereen mee kan zingen, maar ook nummers die minder bekend zijn . Het geheel staat onder leiding van Bart Wernaart, en de vocals zijn gecoached door Puk van Hout. 

Kaarten

Kaarten zijn te bestellen via de website van het theater: www.hofnar.nl. De voorstelling begint om 20.15 uur en er is een pauze in het programma.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant