Vrijdag 26 mei kunnen de kinderen luisteren naar het verhaal 'Beer zoekt een beste vriend' van Petr Horácek.
Vrijdag 26 mei kunnen de kinderen luisteren naar het verhaal 'Beer zoekt een beste vriend' van Petr Horácek.

Boekjes en Babbels in de bieb: Van top tot teen

Algemeen 321 keer gelezen

VALKENSWAARD - In de bibliotheek Valkenswaard is vrijdag 26 mei weer een uurtje Boekjes en Babbels. Deze ochtend is  speciaal bedoeld voor (groot)ouders met jonge kinderen. 

Voorlezen aan kinderen is belangrijk. Het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel, vergroot de woordenschat en draagt bij aan hun interactieve vaardigheden. Deze keer sluit Miriam Bezemer aan en kunnen de kinderen luisteren naar het verhaal Beer zoekt een beste vriend van Petr Horácek.

Miriam Bezemer is Kindercoach en Remedial Teacher in haar praktijk ‘Het Onbezorgde Kind’. Aan de hand van het voorleesboek van deze dag, gaan de kinderen een aantal oefeningen gaan doen die bijdragen aan het zelfvertrouwen en het uiten van emoties. Daarnaast zal ze uitleg geven vanuit welke achtergronden ze werkt om een kind beter in balans te laten komen. Haar motto; ‘Ieder kind is OK en mag zijn wie het is’! De belangrijkste vraag; Hoe kunnen wij het kind goed zien?

Boekjes en Babbels start om 10.00 uur en is gratis, daarna is er volop mogelijkheid om vragen te stellen of om samen boekjes uit te zoeken. Meer informatie:
www.bibliotheekdekempen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant