Joes Boonen in 'Hé koe, waar ga jij naartoe', te zien tijdens het KROOST-festival.
Joes Boonen in 'Hé koe, waar ga jij naartoe', te zien tijdens het KROOST-festival. Kim Roufs

De Hofnar opent deuren voor het KROOST-festival

Algemeen 519 keer gelezen

VALKENSWAARD - Alle bedrijven en instellingen die gevestigd zijn in Cultuurcentrum De Hofnar openen woensdag 7 juni hun deuren. Bezoekers kunnen rondkijken, meedoen aan diverse workshops, gratis voorstellingen bezoeken en luisteren naar muzikale optredens van leerlingen van het CMD tijdens Muziek in ‘t Zonnetje. 

In De Hofnar en op het plein is in de ochtend is een programma voor jonge kinderen tot 4 jaar, in de middag voor kinderen van 4-12 jaar en ‘s avonds zijn de pubers aan de beurt.

In het theater kunnen jonge kinderen genieten van de theatervoorstellingen Gonnie en Gijsje samen op stap (2+) en Hé koe, waar ga jij naartoe? (3+). ‘s Middags draait de film The Super Mario Bros (6+) en de oudere kinderen kunnen ’s avonds genieten van de film Antoon Engel (AL). Het volledige festivalprogramma staat op: www.hofnar.nl. 

Het KROOST-festival is georganiseerd door Bibliotheek De Kempen, Centrum voor Muziek en Dans, Cordaad Welzijn, Cultuurcoaches Valkenswaard, GGD Brabant Zuidoost en Theater De Hofnar.

Voor meer informatie of voor het bestellen van de gratis kaarten:
www.hofnar.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant