Jamai (Loman) komt in het nieuwe theaterseizoen naar De Hofnar.
Jamai (Loman) komt in het nieuwe theaterseizoen naar De Hofnar. Jurgen-Jacob Lodder

De Hofnar start kaartverkoop

Algemeen 481 keer gelezen

VALKENSWAARD - Het nieuwe theateraanbod voor seizoen 2023-2024 van Theater De Hofnar staat online. En de kaartverkoop begint donderdag 25 mei, vanaf 12.00 uur.  

Theater De Hofnar is erg trots op het nieuwe programma, want alle disciplines uit de theaterwereld zijn er weer. 
Paul de Leeuw, Rob Scheepers, Christel de Laat, Henry van Loon, Kommil Foo en nog heel veel meer cabaretiers zullen je weer een lachwekkende avond bezorgen.
Voor de muzikale invulling komen onder andere Jamai, 3JS, Karin Bloemen & Old chool Band, Dominic Seldis, Tim Knol en Berget Lewis naar De Hofnar. Maar ook Kiki Schippers en Erik van Looy brengen een bijzonder programma naar De Hofnar.

Toneel

Toneelliefhebbers kunnen onder andere de voorstelling Wat Mijn Man Niet Weet met Victoria Koblenko en Birgit Schuurman, Rust en Vreugd met o.a. Doris Baaten en Joep Onderdelinden en BABA met Willem Voogd en Evgenia Brendes bezoeken.

Lokaal talent komt uitgebreid aan bod in het nieuwe theaterseizoen, denk hierbij aan Harmonie De Dommelecho, Stichting TOV, Tributefest Valkenswaard en Slagwerkgroep UNA. 

Jeugd

Voor de jeugd zijn veel leuke voorstellingen geprogrammeerd. Waaronder 6 zeer bijzondere, niet alledaagse jeugdvoorstellingen met een prachtig verhaal of bijzondere diepgang, onder de noemer Jeugd Ontdektheater. Dit zijn onder andere ‘Boer Boris is de baas’ (4+) en ‘Lucky Luuk’ (4+). 

Nieuwe klassieke muziekserie

Komend seizoen in De Hofnar Welkom bij Bram Invites, een 4-delige klassieke muziekserie.
Voor deze serie nodigt Bram de Vree (docent aan Conservatorium Maastricht en geboren en getogen in Valkenswaard) solisten en ensembles uit die op topniveau spelen. Het worden aantrekkelijke voorstellingen, ook voor mensen (oud én jong) die nog niet vaak van klassieke muziek geproefd hebben, onder het motto: Everybody loves classical music, they just don’t know about it yet!

Kaarten bestellen

De kaartverkoopbalie is geopend op maan-, dins- en donderdag tussen 13.00-17.00 uur en is telefonisch bereikbaar via: 040-207 40 10. De theateragenda voor 2023-2024 is op te halen in De Hofnar.  
Meer informatie en direct bestellen van kaarten:
www.hofnar.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant