Achter de schermen van het bloemencorso
Achter de schermen van het bloemencorso Jeanine van der Vleuten

Jeanine van der Vleuten exposeert bij ‘Goeikes’

Algemeen 939 keer gelezen

VALKENSWAARD-HELMOND - Na een tussenpauze van 3 jaar start op 19 mei a.s. het derde Goeikes-fotofestival. Het thema is dit keer ‘Achter de Schermen’. Daarvoor werden 11 gepassioneerde fotografen een jaar lang begeleid in het maken van een eigen serie. Een van die fotografen is Jeanine van der Vleuten uit Valkenswaard.  

Voor Goeikes volgde zij een jaar lang de verschillende processen van corso Valkenswaard. Op het moment dat ze met haar serie begon, had ze totaal geen idee wat er zich allemaal achter de schermen bij een bloemencorso afspeelt. Jeanine was vooral geïnteresseerd in de momenten die je als publiek niet meemaakt.

Programma

Het fotofestival is van 19 mei tot en met 25 juni te zien op het Piet Blomplein, in de Kasteeltuin en in de Bibliotheek. De officiële opening vindt plaats op 21 mei in Post#5700 aan de Watermolenwal in Helmond. Kaartjes daarvoor zijn te koop via de website van Goeikes. Daar kun je je ook inschrijven voor diverse workshops en lezingen die gedurende de festivalperiode plaats zullen vinden.

De 4 locaties van Goeikes zijn dan ook gratis te bezoeken en tijdens het festival worden er workshops en lezingen aangeboden voor slechts € 3,50 inclusief een consumptie. Daarnaast is de luxe catalogus met 160 pagina’s aan prachtige kleurenfoto’s te koop voor € 21,95 op verschillende verkooppunten in de stad.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant