Afbeelding

Paaseiactie scouting Sint Maarten

Algemeen 410 keer gelezen

VALKENSWAARD - Scouting Sint Maarten houdt dit jaar weer de paasei-actie. De  opbrengst is voor de verbetering, vergroening van de blokhut en de activiteiten van de leden. 

Meedoen is makkelijk: u bestelt de paaseieren op de speciale website: www.paaseiactie.nl

Uw bestelling wordt op vrijdagavond of zaterdag in Valkenswaard, Dommelen en Borkel en Schaft, gratis door onze scouts thuisbezorgd. U bepaalt zelf de bezorg dag. Natuurlijk mag u de eieren ook bij de blokhut de Aerdbrand ophalen. Deze ligt aan de zuidkant van de rotonde bij de aansluiting van de Luikerweg aan de Westparallel.

Tijdens uw bezoek kunt u de blokhut en het nieuw speelterrein bekijken. Zeker voor kinderen is dit een leuke kennismaking met Scouting Sint Maarten. Ook dit jaar staan de koffie, thee en ranja klaar. Meer informatie vindt u op de hierboven genoemde website.

Acht verkooppunten

Ook dit jaar verkoopt de scouting paaseieren in het centrum van Valkenswaard en Dommelen. De verkooppunten zijn in de directe omgeving van bijna alle supermarkten en op zaterdag 1 april tussen 10.00 en 15.00 uur ‘geopend’. De precieze locaties staan op www.paaseiactie.nl.

Zaterdag 1 april is de scouting van 10.00 en 16.00 uur ook met de paaseieren te vinden op de gezellige Molenmarkt in Borkel en Schaft. 

Denk ook aan een ander

Heeft u buren, familie of vrienden die ons willen steunen? Maar vinden zij het moeilijk om digitaal een paaseitje te bestellen of een van onze kramen te bezoeken? Dan vragen wij u om deze medebewoners te helpen bij het bestellen van de paaseieren. Voor u een kleine moeite, voor onze medebewoners en scoutinggroep een groot gebaar. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant