Afbeelding
Foto:

Ontmoetingsbijeenkomst voor mensen met een stoma

Algemeen 152 keer gelezen

EINDHOVEN - Op dinsdag 21 maart  is er  van 14.00 tot 16.00 uur een inloopmiddag voor stomadragers, partners en belangstellenden. De bijeenkomst vindt plaats bij Inloophuis De Eik, Klein Tongelreplein 8, Eindhoven. U kunt gratis parkeren in de parkeergarage aan de Crabethstraat. 

Voor mensen met een stoma en hun omgeving is contact met andere stomadragers belangrijk. Zij weten van elkaar hoe het is om met een stoma te leven. De Stomavereniging houdt daarom regelmatig bijeenkomsten in de regio zodat leden en andere belangstellenden elkaar kunnen ontmoeten. Daarnaast krijgen bezoekers veel informatie over leven met een stoma. Bij deze bijeenkomst zijn vrijwilligers van de vereniging aanwezig. Zij kunnen vragen beantwoorden over verenigingszaken of onderwerpen die te maken hebben met het hebben van een stoma. Aanmelden is niet nodig. Wie geïnteresseerd is kan gewoon binnenlopen en wordt gastvrij ontvangen door vrijwilligers van de Stomavereniging. 

Voor vragen over deze bijeenkomsten kunnen belangstellenden contact opnemen met Theo Thijssen: zuid@stomavrijwilliger.nl 

Meer weten over het werk van de Nederlandse Stomavereniging? Kijk eens op www.stomavereniging.nl. Onder nieuws en agenda zijn alle bijeenkomsten in alle regio’s te vinden. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant