De vrijwilligers van het collectecomité Valkenswaard van Reuma Nederland zijn momenteel nog naarstig op zoek naar collectanten.
De vrijwilligers van het collectecomité Valkenswaard van Reuma Nederland zijn momenteel nog naarstig op zoek naar collectanten. Pixabay

Reuma Nederland op zoek naar collectanten

Algemeen 201 keer gelezen

VALKENSWAARD - Van 20 tot en met 25 maart vindt de jaarlijkse collecteweek plaats. In aanloop daarnaartoe zoekt Reuma Nederland naar collectanten in Valkenswaard.

De vrijwilligers van het collectecomité Valkenswaard van Reuma Nederland zijn momenteel nog naarstig op zoek naar collectanten. ‘Uw hulp is onmisbaar, want de impact van reuma op het dagelijkse leven van twee miljoen Nederlanders is nog steeds enorm. Zoveel mensen die door reuma niet vrijuit kunnen leven, werken en bewegen. De pijnlijke realiteit van reuma mogen we niet accepteren. Want reuma genezen, dat kan en dat moet!’, aldus het collectecomité.

Aanmelden

Er wordt zowel naar collectanten voor Valkenswaard als voor Dommelen gezocht. ‘Door een paar uurtjes te collecteren, strijdt u mee tegen de rem van reuma. Helpt u mee?’ Lezers die zich als collectant willen opgeven, kunnen contact opnemen met Gerrie Jansen. Zij is te bereiken via jansen.vw@gmail.com. Ook kan er een mail worden gestuurd naar: vrijwilligers@reumanederland.nl

Uit de krant