Een vrijwilligster van het Repaircafé is bezig met het herstellen van kleding.
Een vrijwilligster van het Repaircafé is bezig met het herstellen van kleding.

Laatste Repair Café van dit jaar

Algemeen 203 keer gelezen

DOMMELEN - Huiskamer ‘Ons Dommels Plekske’ biedt komende zaterdag 10 december, voor de laatste keer dit jaar ruimte aan het Repair Café. 

Bezoekers kunnen hier zoals vertrouwd terecht voor reparaties van bijvoorbeeld kleding, huishoudelijke apparaten (behalve was-, afwas- en droogmachines) en speelgoed. Het café wordt gehouden in de huiskamer ‘Ons Dommels Plekske’ aan het Bruhezedal in Dommelen, pal achter De Belleman. Bij het vernieuwen van een ritssluiting wordt aan bezoekers gevraagd om de juiste maat en kleur mee te nemen. Zoals altijd geldt de regel: bij grote drukte maximaal één reparatie per persoon. Het Repair Café is zaterdag van 10.00 uur tot 13.30 uur geopend.

Ontmoeten

Het Repair Café is een laagdrempelige ontmoetingsplaats, waar inwoners uit de gemeente Valkenswaard hun kapotte spullen gratis kunnen laten repareren door deskundige vrijwilligers. Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaan ze samen met de deskundigen aan de slag. Wie niets heeft om te repareren, drinkt iets of helpt bij een reparatie.  

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant