Ras-komedianten Ellen Pieters en Han Oldigs spelen de hoofdrollen in Adam & Eva 2.0 (Foto: Roy Beusker Fotografie).
Ras-komedianten Ellen Pieters en Han Oldigs spelen de hoofdrollen in Adam & Eva 2.0 (Foto: Roy Beusker Fotografie). Roy Beusker Fotografie

Adam & Eva 2.0; komisch, ontroerend en wonderbaarlijk

Algemeen 273 keer gelezen

VALKENSWAARD - Ellen Pieters en Han Oldigs als Adam & Eva op zaterdag 3 december naar Theater De Hofnar. Ze gaan hier zo in op dat ze de gedaantes van de man en de vrouw aannemen. Het publiek is er getuige van hoe ze elkaar ontdekken. De bevreemding, de verwondering en de nieuwsgierigheid.

Adam & Eva 2.0 is een vol enthousiasme, soms sensuele en hilarische ontdekkingsreis in het theater met alle gevolgen van dien. Gespeeld door de twee ras-komedianten Ellen Pieters en Han Oldigs.
Na crisissen begint er vaak een soort nieuwe wereld, zo voelt het voor velen. Maar hoe is de oude eigenlijk destijds ontstaan? God of Darwin? Of was er nog iets anders aan de hand? Misschien is de aarde wel geschapen door wezens van een andere planeet. In de komedie ‘Adam & Eva 2.0’ krijg je daar een antwoord op.

Kaarten

De kaartverkoopbalie is doordeweeks geopend van 13.00 tot 17.00 uur en is bereikbaar via tel.nr.: 040-2074010 of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl

Voor meer informatie of voor het bestellen van kaarten kun je een kijkje nemen op www.hofnar.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant