Julia Roberts en George Clooney in Ticket to Paradise
Julia Roberts en George Clooney in Ticket to Paradise Vince Valitutti-Universal Studios

Films in Theater De Hofnar

Algemeen 160 keer gelezen

VALKENSWAARD -  Nu de dagen weer merkbaar korter worden en de herfst duidelijk haar intrede doet, kun je in De Hofnar heerlijk warm genieten van de nieuwste films.

De nieuwe filmprogrammering is heel divers. Thrillseekers halen hun hart op bij Don’t Worry Darling (16+) en voor rockliefhebbers draait De Hofnar Moonage Daydream (12+). Ben je gek op kostuumdrama’s kom dan naar Emily (12+) en als je zin hebt in een heerlijke feelgoodfilm bezoek dan Ticket to Paradise (12+) met George Clooney en Julia Roberts. Natuurlijk hebben we ook voor de kinderen weer leuke nieuwe kinderfilms.

Sinterklaasfilm

Kom op woensdag 30 november gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes naar De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis (AL). De film zit boordevol met grappige momenten en nieuwe, vrolijke liedjes. In de hoofdrollen onder andere: Robert ten Brink, Richard Groenendijk, Jan Versteegh, Martien Meiland 

Films in november

Geniet in november van de spannende films Don’t Worry Darling (16+), een gedurfde, mysterieuze en visueel sensationele psychologische thriller van regisseur Olivia Wilde met fenomenale rollen van Florence Pugh en Harry Styles of van een Zee van Tijd (12+), de nieuwe Nederlandse film van Thieu Boermans. Of laat je meeslepen door Moonage Daydream (12+) over de iconisch rockartiest David Bowie of zwijmel heerlijk weg bij de romcom Ticket to Paradise (12+).

Films in december

In december gaan we terug in de tijd. Ga mee naar het Parijs van de jaren ‘50 in Mrs. Harris Goes to Paris (AL) als Mrs. Harris in Parijs op zoek gaat naar haar gewenste jurk van Dior. Waan je in het begin van de 19e-eeuw in Emily (12+), een Brits kostuumdrama geïnspireerd op het mysterieuze leven van schrijfster Emily Brontë die beroemd werd met haar boek Wuthering Heights. Of ga in The Lost King (12+) mee op zoek naar de echte koning achter Shakespeares King Richard.

Kaarten 

De kaartverkoopbalie is doordeweeks geopend van 13.00 tot 17.00 uur en bereikbaar via tel.nr.  040-2074010 of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl.

Meer informatie over de films is te vinden op de website. Daan kun je ook direct kaarten bestellen voor de film van je keuze.

www.hofnar.nl/film

Uit de krant

Uit de krant