Def Americans staan zaterdag 26 november in Theater De Hofnar met hun Johnny Cash tributeconcert.
Def Americans staan zaterdag 26 november in Theater De Hofnar met hun Johnny Cash tributeconcert. Gijs Spierings

Def Americans eren The Man in Black in hun tributeconcert

Algemeen 125 keer gelezen

VALKENSWAARD - Def Americans brengen zaterdag 26 november een tribute aan The Man In Black, Johnny Cash. Meer dan een halve eeuw na zijn eerste hits weten de Eindhovenaren de swing, sfeer en rebellie van een optreden van deze legendarische Amerikaanse outlaw verbluffend goed te raken. 

De songs die Johnny Cash zelf met zoveel liefde en bevlogenheid wist te brengen worden nieuw leven ingeblazen door Def Americans. Moeiteloos schakelt de band tussen Cash’ rockabillykrakers op het Sun-label, de rebellie van de Folsom Prison- en San Quentin-live-albums en de kale sfeer op de American Recordings.
Het moment dat Johnny’s muze en grote liefde June Carter zich bij hem op het podium voegde was altijd heel bijzonder. En zo gebeurt het ook bij een Def Americans show
God, Love & Murder zijn thema’s die steeds terugkeren in de songs van Johnny Cash die daarmee niet bepaald zoetsappig zijn.

Kaarten

De kaartverkoopbalie is doordeweeks geopend van 13.00 tot 17.00 uur en bereikbaar via tel.nr. 040-2074010. Meer informatie en direct bestellen van kaarten:
www.hofnar.nl

Uit de krant

Uit de krant