Vrijdag 11-11 vieren De Pintenwippers hun jaarlijkse Prinsonthulling in Café-Zaal De Dommelstroom.
Vrijdag 11-11 vieren De Pintenwippers hun jaarlijkse Prinsonthulling in Café-Zaal De Dommelstroom.

Er mag weer geoogst worden …

Algemeen 292 keer gelezen

DOMMELEN - Carnaval 2023 lonkt aan de horizon en velen kunnen niet wachten tot het weer zover is, temeer omdat het naar alle waarschijnlijkheid weer een carnaval gaat worden zonder restricties of opgelegde verboden waarbij het gerstenat rijkelijk zal vloeien en de gezelligheid de boventoon zal voeren, kortom een carnavalsfeest zoals vanouds. 

door Johan Follon

In de toeloop naar dit feest zal in Brouwersgat (Dommelen) eind van deze week op vrijdagavond de 11e van de 11e, de Prinsonthulling plaats vinden bij café zaal de Dommelstroom rond de klok van 22.30 uur.

Voorafgaand aan deze onthulling, plusminus 21.30 uur, zullen de nieuwe Hop & Mout ook bekend worden gemaakt tijdens een verrassende presentatie.
Tussendoor kunnen we genieten van veel muziek en dans zoals we gewend zijn tijdens dit Brouwersgats evenement wat beter bekend staat als Oogst.

Rechterhand

Wie oh wie zal de komende carnaval de scepter zwaaien over Brouwersgat en wie zal zijn of haar rechterhand worden… de Adjudant die hem of haar in alles bij zal staan? Maar zeker ook wie zijn de Hop & Mout, de nieuwe ingrediënten die gaan zorgen voor een heerlijk brouwsel, een gerstenat van de bovenste plank wat zal ontstaan uit hun intieme concubinaat?  

Een fantastisch feestje

Mensen zijn al heel lang aan het speculeren en sommigen denken met zekerheid al te weten welke namen ze hierop in kunnen vullen, maar de echte bevestiging krijgen we pas op vrijdagavond.

Het belooft weer een fantastisch feestje te worden, de dansgardes zullen hun beste beentje voor zetten, de dj zal heerlijke feestmuziek ten gehore brengen en de Hofkapel heeft haar instrumenten weer eens flink opgepoetst om op deze vooravond, want dat is het toch wel, de komende carnaval feestelijk in te luiden. De zaal is open vanaf 19.30 uur en we gaan door tot in de kleine uurtjes. 
De presentatie… en dat mag ook wel even vernoemd worden is in handen van Gaby Follon.

Wij als Pintenwippers hebben er alles aan gedaan om er een goed geslaagde avond van te maken en de gezelligheid maken we dan graag samen met u.

Uit de krant

Uit de krant