Volwassenen en kinderen die vragen hebben over alles wat er bij een scheiding op ze af komt, kunnen terecht op het Scheidingsspreekuur.
Volwassenen en kinderen die vragen hebben over alles wat er bij een scheiding op ze af komt, kunnen terecht op het Scheidingsspreekuur. Pixabay

Speciaal spreekuur helpt bij alle vragen over scheiding

Algemeen 206 keer gelezen

VALKENSWAARD - Een scheiding kan enorm ingrijpend zijn. Wie denkt aan uit elkaar gaan of al is gescheiden en vragen heeft, kan contact opnemen met Danielle Elsendoorn van het scheidingsspreekuur, onderdeel van het Centrum Jeugd en Gezin en sociaal team van de gemeente Valkenswaard.

Het scheidingsspreekuur is voor alle inwoners vanaf 12 jaar uit de gemeente Valkenswaard. Hier kunt u met al uw vragen terecht bij de specialist op het gebied scheiding. Zij beantwoordt uw vragen of kijkt samen met u naar een passende oplossing. Denk aan vragen zoals: ik overweeg om te gaan scheiden, waar moet ik naar toe; wat moet ik allemaal regelen; hoe vertellen we onze kinderen dat we gaan scheiden; hoe zit het met het gezag en de omgang van de kinderen. En voor kinderen: ik wil niet naar de andere ouder, mag dat; ik wil bij de andere ouder wonen, kan dat.

Meer informatie

Het scheidingsspreekuur is telefonisch bereikbaar op dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur én op donderdag van 15.00 tot 16.00 uur. Het tel.nr. is: 06-12 32 59 72. Tijdens het telefonisch gesprek is er de mogelijkheid om een fysieke afspraak te maken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant