Zondagskind en dansfestival

DOMMELEN - CV de Pintenwippers heeft weer een aantal activiteiten op de rol staan. Op zaterdag 27 januari organiseert de vereniging voor de tweede keer 'Zondagskind' in Ontmoetingscentrum de Belleman in Dommelen. De eerste editie was zeer geslaagd en met de line-up van deze editie wordt het succes minstens geëvenaard! Zo staat onder andere de winnaar van het Groot Striepersgats Liedjesfestival, Hi Folks, gepland. Ook Subeat, Addie von München en Coverbende staan op het programma, samen met vele andere carnavaleske en muzikale acts. De gehele avond staat uiteraard in het teken van hét Zondagskind: Het nieuwe Brouwersgatse bier dat gepresenteerd zal worden. De feestelijke avond begint om 19.30 uur, zal muzikaal omlijst worden door de Brouwersgatse Hofkapel en gaat door tot in de kleine uurtjes, met muziek van dj Noud. Kaarten zijn te bestellen via www.cvdepintenwippers.nl

Dansgardefestival

Zondagmiddag 28 januari heeft CV de Pintenwippers haar jaarlijkse Dansgardefestival in Ontmoetingscentrum de Belleman op het programma staan. Met Dansgardes uit de directe omgeving en zelfs van buiten Noord-Brabant, belooft het een mooie en sportieve middag te worden. Met ruim 300 deelnemers, verdeeld over tien verschillende verenigingen, wordt het een gezellig, carnavalesk festival. De gehele middag wordt muzikaal omlijst door dj Colin en ook zal er nog een verrassingsact op het programma staan.

Het festival gaat om 12.00 uur van start. De prijsuitreiking vindt omstreeks 17.00 uur plaats. De entree is gratis en er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom de Belleman.

 

Meer berichten