In de bijeenkomst in De Hofnar staan niet alleen de ouders centraal maar vooral het belang van het kind.
In de bijeenkomst in De Hofnar staan niet alleen de ouders centraal maar vooral het belang van het kind.

Bijeenkomst over zorg voor kinderen bij scheiding

Algemeen 110 keer gelezen

VALKENSWAARD - Veel ouders die gaan scheiden of onlangs gescheiden zijn, hebben vragen over de zorg voor hun kinderen in die bijzondere periode. Daarom organiseert het Centrum voor Jeugd en Gezin Valkenswaard op dinsdag 11 oktober van 19.30 tot 21.00 uur een informatiebijeenkomst voor deze ouders. Ook de mensen om hen heen zijn welkom.

De bijeenkomst is bedoeld om ouder(s) en betrokkenen een steun in de rug te geven bij het centraal stellen van het belang van het kind bij een scheiding.  Ze krijgen informatie over wat er komt kijken bij een scheiding, of gescheiden zijn. En vooral wat dit betekent voor kinderen.  
Daarbij komt de beantwoording van vragen aan bod zoals: - Hoe vullen we onze rol in als ouder en niet meer als partners; - Welke hulp kan ik inschakelen voor mij en mijn partner, voor de kinderen en/of de omgeving; - Hoe moet het verder met de zorg voor de kinderen; - Hoe verloopt een scheidingsprocedure?

De bijeenkomst is gratis toegankelijk en vindt plaats in Theater De Hofnar in Valkenswaard. Aanmelden kan vóór 8 oktober via naar:
cjg@valkenswaard.nl

Uit de krant

Uit de krant