Mogen de lotenverkopers dit jaar ook weer op uw steun rekenen?
Mogen de lotenverkopers dit jaar ook weer op uw steun rekenen? Merel van Dooren

12 verenigingen verkopen loten Grote Clubactie

Algemeen 159 keer gelezen

VALKENSWAARD -  Twaalf verenigingen uit Valkenswaard zijn zaterdag 24 september gestart met de verkoop van loten voor de Grote Clubactie. Dit jaar is extra bijzonder want de Grote Clubactie is 50 geworden.

De verenigingen die langs de deur komen zijn: RKVV Dommelen; A.V.V. ; Voetbalvereniging De Valk; S.V. Valkenswaard; Turn- en Gymnastiekvereniging TONIDO; Vhc’13;  Postzegelvereniging Valkenswaard; Gemengd Koor d’Eyckelbergh; Sportvereniging Watervrienden Valkenswaard; Hockeyvereniging HOD; Tafeltennisvereniging Geenhoven en BV De Valken ‘20. 

De Grote Clubactie is de grootste, en meest breed gedragen, fondsenwervende actie voor sport-, cultuur- en hobbyverenigingen. Door loten te verkopen, dragen leden actief bij aan het realiseren van hun verenigingsdoelen. Van elk verkocht lot gaat 80% direct naar de clubkas. Het lokale karakter is nog steeds de grote kracht: je koopt een lot van een bekende om een plaatselijke vereniging te ondersteunen. Zo geven de vrijwilligers de eigen vereniging een financieel steuntje in de rug.

Uit de krant

Uit de krant