Juul Vrijdag speelt de hoofdrol in 'Je kunt me gerust een geheim vertellen' op donderdag 13 oktober in De Hofnar.
Juul Vrijdag speelt de hoofdrol in 'Je kunt me gerust een geheim vertellen' op donderdag 13 oktober in De Hofnar.

Hoopvolle theatervoorstelling over dementie In de Hofnar

Algemeen 245 keer gelezen

VALKENSWAARD - ‘Je kunt me gerust een geheim vertellen’ is een hoopvolle theatervoorstelling over dementie; geschreven door regisseur Madeleine Matzer, gespeeld door Juul Vrijdag en met muzikale ondersteuning door Helge Slikker. Donderdag 13 oktober te zien bij Theater De Hofnar in Valkenswaard. 

We leven langer en blijven we ook langer gezond. Geweldig maar dat brengt ook uitdagingen met zich mee. Zoals bijvoorbeeld dementie. Wat gebeurt er als de relatie tussen een ouder en een kind langzaam maar zeker ontmanteld wordt. In deze voorstelling gaat het over een moeder die haar kompas kwijtraakt. Een kind heeft de gebruiksaanwijzing niet en gaat op zoek. In de mist, in de hilariteit, in het verdriet en in de wanhoop. En in een tijdmachine. Daar vinden ze elkaar en komen dichter bij elkaar dan ooit.

Gratis nagesprek 

MATZER wil meer doen dan alleen een voorstelling spelen en daarom vindt na afloop van de voorstelling een nagesprek plaats. Dat heeft als thema: Hoe is het om iemand die nog leeft, stukje bij beetje kwijt te raken? Wil je bij dit nagesprek aanwezig zijn, reserveer dan je nagesprek-kaartjes bij je voorstellingskaartjes via:
www.hofnar.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant