Bij de Scouting Vlooienmarkt worden waardevolle spullen verkocht via een veiling.
Bij de Scouting Vlooienmarkt worden waardevolle spullen verkocht via een veiling.

Scouting gaat op pad voor de vlooienmarkt

Algemeen 282 keer gelezen

VALKENSWAARD -  Scoutinggroepen St. Maarten en St. Stefanus uit Valkenswaard halen op vrijdagavond 23 en zaterdag 24 september 2022 weer oude, bruikbare spullen op voor de jaarlijkse Scouting Vlooienmarkt. Het ophalen gebeurt huis-aan-huis. 

Op vrijdag 23 september komen de scoutingleden in uniform vanaf 18.00 uur in Dommelen langs. Op zaterdag 24 september halen zij vanaf 10.00 uur in Valkenswaard op. De spullen kunnen aan de deur gezet worden met de eerder rondgebrachte flyer erop geplakt. De scoutingleden bellen alleen aan als er een flyer op de voordeur is geplakt. Grote zware spullen of vieze, kapotte spullen nemen ze niet mee. De spullen moeten door 1 persoon getild kunnen worden. 

Spullen brengen

Bewoners uit Valkenswaard en Dommelen kunnen ook zelf spullen brengen bij de SMEVA, Kennedylaan 25-27, Valkenswaard. Dat kan op zaterdag 24 september van 10.00 tot 14.00 uur.

Vlooienmarkt

De vlooienmarkt wordt gehouden op zaterdag 1 oktober van 11.00 tot 16.00 uur op de Markt in Valkenswaard. Toegang is gratis. Om 12.00 uur is er een veiling van de mooiste spullen.

             

Uit de krant

Uit de krant