Noortje Karsmakers trekt op woensdag 21 september en vrijdag 23 september de wijk in.
Noortje Karsmakers trekt op woensdag 21 september en vrijdag 23 september de wijk in.

Theater de Hofnar met kindertheater de wijk in

Algemeen 123 keer gelezen

VALKENSWAARD -  Dit theaterseizoen komt Theater de Hofnar naar de inwoners van Valkenswaard toe. Door verschillende voorstellingen van eigen bodem live te streamen in wijkgebouwen, wordt theater nog toegankelijker.

Nu zijn ook de allerkleinsten aan de beurt; in alle wijken in Valkenswaard is in de komende tijd een kindervoorstelling gepland, voor kinderen van 2 t/m 6 jaar. 

Twee artiesten hebben, in samenwerking met de wijkcommissies, de verschillende wijken in mei, juni met een bezoek vereerd. In september zal Noortje Karsmakers nog twee wijken aandoen. Hierbij heeft ze hulp van alle kinderen nodig, in haar voorstelling ‘Beschuit met Muisjes’. Zij laat zich inspireren door bekende kinderboeken bij het maken van haar theater. Zoals altijd zijn alle materialen die ze gebruikt zelfgemaakt en gerecycled.

Noortje Karsmakers is te zien op: woensdag 21 september om 15.30 uur in Dorpshuis D’n Teut aan de Dorpsstraat 55 in Borkel en Schaft. En op vrijdag 23 september in het Rode Kruisgebouw aan de Gelukken 15a in Valkenswaard. Toegang is gratis. Aanmelden hoeft niet, maar wordt gewaardeerd en kan de websites van het D’n Teut of het wijkgebouw.

Uit de krant

Uit de krant