Archieffoto van meesterdrukker Gertjan Forrer die een een litho maakt van 'de Aardappeleters' (Foto: Nederlands Steendrukmuseum)
Archieffoto van meesterdrukker Gertjan Forrer die een een litho maakt van 'de Aardappeleters' (Foto: Nederlands Steendrukmuseum)

Vrijwilligers Steendrukmuseum onderscheiden

Algemeen 298 keer gelezen

VALKENSWAARD - Gertjan Forrer en Marianne Kieboom  hebben vrijdag uit handen van burgemeester Ederveen, de gemeentelijke vrijwilligerspenning ontvangen.

Beiden zijn reeds meer dan 10 jaar vrijwilliger bij het Nederlands Steendrukmuseum.

Gertjan Forrer is sinds 2001 als meester-drukker verbonden aan het museum. Hij voorziet het museum van deskundig advies op het gebied van de steendruk. Ook geeft hij cursussen aan de vrijwilligers. Voorts draait hij menig project op een van de snelpersen die in het bezit zijn van het museum. 
Marianne Kieboom is sinds 2011 als baliemedewerkster verbonden aan het museum.
De uitreiking vond plaats op vrijdag 5 augustus tijdens een bijeenkomst voor de vrijwilligers van het museum in de foyer van het Carolusgebouw, Oranje Nassaustraat 8c in Valkenswaard.

Het Steendrukmuseum wordt draaiend gehouden door een groep vrijwilligers. Het museum is altijd op zoek naar vrijwilligers met een museale of grafische achtergrond. Meer weten? Kijk voor meer informatie op: 
https://steendrukmuseum.nl/organisatie/vrijwilligers/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant