Archiefbeeld van Grote Beek Pop in 2016. 7 augustus keert het festival terug. (Foto: Bram Saeys)
Archiefbeeld van Grote Beek Pop in 2016. 7 augustus keert het festival terug. (Foto: Bram Saeys)

Gratis festival Grote Beek Pop

Algemeen 438 keer gelezen

EINDHOVEN - GGzE houdt op zondag 7 augustus muziekfestival Grote Beek Pop. Het is de tiende editie dus het wordt een editie met een gouden randje. Van 11.30 tot 19.00 uur laten grote namen én lokale artiesten Eindhoven weer borrelen en bruisen. Het festival vindt plaats op Landgoed De Grote Beek. Het is gratis toegankelijk en alcoholvrij.

Inmiddels is het een traditie en zijn er ook dit jaar weer twee podia waar afwisselend bands spelen. Dus geen muziekloze momenten, maar van het ene bruisende optreden naar het andere. Op Planetree-stage brengen getalenteerde medewerkers, cliënten en beginnende Eindhovense bands hun muziek ten gehore. Op de mainstage treden grote smaakmakers op.

Line-up

Wild Romance was de begeleidingsband van Herman Brood  en is dit jaar weer live op tour en komt langs  op Grote Beek Pop.
Dat doet ook Toontje Lager, voor velen een feest van herkenning want wie kent de tekst van ‘Ik heb stiekem met je gedanst’ niet?
Vendetta Drive brengt met drums, gitaren en een Hammondorgel, een eigenzinnige en explosieve mix van hard/southern rock en blues.
Het laatste album van het Vlaamse Handkerchief werd bijzonder goed onthaald. Het is opnieuw een fascinerende, wat donkere trip in de bijzonder wereld van deze gave band, een wereld van steden, havens en romantiek.
En als laatste Woman, dé Anouk Tribute band. De achtkoppige band met liefde en passie voor de echte Anouk. Van Nobody’s wife’ tot ‘Make it rain’ en alleandere songs waar de Haagse zangeres bekend mee is geworden.

Wie, wat, waar, wanneer?

Iedereen die van muziek en gezelligheid houdt is op zondag 7 augustus van 11.30 tot 19.00 uur welkom bij Grote Beek Pop. Dit alcoholvrije festival wordt gehouden op het prachtige Landgoed De Grote Beek, Dr. Poletlaan 40, aan de rand van Eindhoven. De entree en parkeren is gratis. 

Leren en werken 

GGzE organiseert Grote Beek Pop om cliënten op een laagdrempelige manier een culturele activiteit te bieden en om de integratie van mensen met een psychische aandoening in de samenleving te bevorderen. Het evenement is ook een goede leerschool. Cliënten maken het festival zelf mee mogelijk door mee te werken aan de voorbereiding of zich in te zetten als vrijwilliger op de dag zelf. Meer informatie: 
www.grotebeekpop.nl

Uit de krant