Jacques Marsmans greep de coronacrisis aan om een oude hobby op te pakken: muziek opnemen.
Jacques Marsmans greep de coronacrisis aan om een oude hobby op te pakken: muziek opnemen.

Twee concerten Jacques Marsmans bij de theetuin

Algemeen 157 keer gelezen

VALKENSWAARD - Jacques Marsmans  geeft in het weekend van 6 en 7 augustus twee concerten in de parktuin bij het theehuis.

Jacques zingt vriendelijke sfeervolle muziek die lekker wegluistert. Hij speelt zelf de begeleiding op gitaar. Het zijn intieme persoonlijke luisterliedjes naast uitbundige en humoristische tracks waarin de teksten een wezenlijke rol spelen en uit het (zijn) leven zijn gegrepen.
De optredens starten om 15.00 uur. De toegang bedraagt 2 euro per persoon, kinderen tot 14 jaar mogen gratis naar binnen.
De Parktuin (lid Nederlandse Tuinenstichting), monumentaal theehuis, de eetbare tuin en de dieren zijn te bezoeken tussen 14.00 en 17.00 uur. Koffie/thee, appeltaart en fruitsappen tegen betaling verkrijgbaar.

Sjakmans is het nieuwe album van Jacques Marsmans en bevat 20 Nederlandstalige liedjes. De release is half december. Jacques Marsmans ging 1 december 2020 met pensioen. Hij begon in 1978 als docent geschiedenis en economie aan het Hertog Jancollege in Valkenswaard. Hij was lid van de schoolleiding toen die school opging in SG Were Di.
www.theehuisvanmevrouwvanbest.nl

Uit de krant

Uit de krant