Vakantie, ver weg of dicht bij huis, levert mooie plaatjes en verhalen op.
Vakantie, ver weg of dicht bij huis, levert mooie plaatjes en verhalen op.

Deel je vakantieverhalen en foto’s met onze lezers

Algemeen 278 keer gelezen

VALKENSWAARD - De vakantieperiode is aangebroken. Voor veel mensen betekent dit koffers pakken en op naar de vakantiebestemming. Het Valkenswaards Weekblad is op zoek naar leuke vakantieverhalen en vrolijke foto’s.

Ga je op vakantie naar een ver land of blijf je dicht bij huis? Ga je terug naar je favoriete bestemming of willen jullie een nieuwe plek ontdekken. Misschien ben je al op vakantie geweest of heb je verbouwingsplannen en vier je vakantie in eigen huis. 

Momenten om te delen

Hoe dan ook: er zijn vast leuke anekdotes te vertellen. Is het niet van de vakantie van dit jaar, dan wel van een mooie reis die je ooit maakte. Mooie momenten om te delen, foto’s die fijne herinneringen weer boven halen. Extra leuk is het natuurlijk om die verhalen en foto’s te delen met onze lezers.

Aanleveren

De redactie van Valkenswaards Weekblad is op zoek naar vakantieverhalen en foto’s die we de komende periode willen publiceren in onze krant en op onze site.
Stuur je vakantie-ervaringen naar valkenswaard@dasmediacentrum.nl en wellicht staan jouw belevenissen binnenkort in deze krant.

Uit de krant