De bijzondere selfiewand bij ontmoetingscentrum De Hijskraan wordt onthuld.
De bijzondere selfiewand bij ontmoetingscentrum De Hijskraan wordt onthuld.

Tuin Ontmoetingscentrum De Hijskraan volledig opgeknapt

Algemeen 266 keer gelezen

VALKENSWAARD - Wijkcommissie Het Gegraaf heeft samen met inwoners het initiatief genomen om de tuin bij Ontmoetingscentrum De Hijskraan op te knappen. Afgelopen week werd dit feestelijk geopend.

Het idee is om er een ontmoetingsplek van te maken voor alle inwoners. Inmiddels is de jeu de boulesbaan vernieuwd en is er een selfiewand aangebracht op de muur van De Hijskraan. In het najaar wordt de beplanting aangebracht en zal er een pluktuin en een blotevoetenpad worden aangelegd. 

Reden genoeg om de buurt uit te nodigen voor de opening van de tuin. Zo’n 120 inwoners kwamen naar het buurtfeest. Ruim 20 vrijwilligers waren actief om het feest te laten slagen. De organisatie werd ondersteund door ‘Accent op Ieders talent’ en gesponsord door ondernemers uit de wijk. Enkele ondernemers waren aanwezig om een workshop te geven. Zo was er de mogelijkheid om kennis te maken met spellen in de workshop verzorgd door ‘Spelletjes kopen’ en een workshop vlechten verzorgd door Vintage kappers. De jeugd vermaakte zich uitstekend met alle mogelijke spelmaterialen. 

Wethouder Mieke Theus was aanwezig om samen met voorzitter Mientje Stolk en Kaylae, lid van de kinderwijkraad, de selfiewand te onthullen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant