Afbeelding

Lotgenotencontact Dommels Plekske

Algemeen 258 keer gelezen

DOMMELEN - Stichting Samen Tegen Kanker Valkenswaard houdt op donderdag 14 juli de tweede bijeenkomst in het kader van het lotgenotencontact. De bijeenkomst vindt plaats bij het Dommels Plekske in Dommelen. 

Voor deze tweede bijeenkomst heeft Stichting Samen Tegen Kanker Valkenswaard een gast uitgenodigd: Ria Bartels. Zij zal zich eerst voorstellen en alle aanwezigen meenemen in de ontspanning van de shantala massage.

Serotonine

Shantala is onder andere een massage/behandelmethode voor iedereen, maar vooral voor mensen met een zorgvraag door lichamelijk en/of geestelijk ziek of gehandicapt zijn. Door strijkbewegingen in een langzaam tempo over kleding heen worden de tastzintuigen die iedereen in de huid heeft aan het werk gezet. De hormonen oxytocine en serotonine worden aangemaakt. Deze hormonen kunnen ervoor zorgen dat je ontspant, je beter gaat voelen, meer positieve gedachten krijgt en beter slaapt. Ze doen dus erg veel goede dingen die vooral zieke mensen goed kunnen gebruiken. 

Bezoekers mogen eventueel ook een partner/begeleider meenemen

Nieuwsgierig?

Kom dan op donderdag 14 juli naar het Dommels Plekske aan het Van Bruhezedal 1 in Dommelen. Het programma duurt van 20.00 uur tot 22.00 uur, vanaf 19.30 uur is de zaal geopend.
Bezoekers zijn van harte welkom en mogen eventueel ook een partner/begeleider meenemen. Meer informatie is te vinden via www.samentegenkanker.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant