Afbeelding

Vrienden van Valkenhof zoekt nieuwe bestuursleden

Algemeen 269 keer gelezen

VALKENSWAARD - Iedereen in de gemeente Valkenswaard en de kern Leende kent Valkenhof als organisatie met meer dan 1000 medewerkers en een groot aantal vrijwilligers, die zich elke dag inzetten om mensen gelukkig oud te laten worden. De zorg die Valkenhof levert wordt gefinancierd door de overheid, maar gelukkig ouder worden vraagt om meer dan goede zorg alleen. De stichting wil daarom weer volop aan de slag, en zoekt daarvoor enkele nieuwe bestuursleden.

Valkenhof is haar vele vrijwilligers dankbaar. Zij gaan bijvoorbeeld met mensen wandelen of ondernemen andere activiteiten. Met kleine gebaren, zoals eitjes met Pasen en kerstkransjes met Kerst, maar ook grotere zoals de aanschaf van een knuffelmuur, familie-taxi, rolstoelfietsen, terrassen, tovertafels, spelletjes-boxen en beleeftuinen, hielp en helpt de Stichting Vrienden van Valkenhof mensen die bij Valkenhof wonen, te laten doen wat ze leuk vinden. 

Lager pitje

Door corona hebben de activiteiten van Stichting Vrienden van Valkenhof een tijd op een lager pitje gestaan, maar nu het weer kan, wil de stichting weer aan de slag. Het zittende bestuur van de Vrienden van Valkenhof (voorzitter Hans van Eck en de bestuursleden Geert Havinga en Harry Arkesteijn) gaat echter aftreden. Daarom doet de stichting een oproep op mensen die zich betrokken voelen bij Valkenhof en zijn bewoners in de gemeente Valkenswaard en de kern Leende om bestuurslid te worden van de Vrienden van Valkenhof.

De gedachten gaan uit naar een bestuur dat zich kan vinden in de bovengenoemde doelstellingen. Inmiddels is al een kandidaat gevonden voor de rol van voorzitter (Emile Florack). Voor de functies van secretaris en penningmeester zoekt de stichting nog nieuwe leden. Het bestuur wordt aangevuld met vertegenwoordiging van de Cliëntenraad/mantelzorgers en van Valkenhof en vergadert zo’n vier keer per jaar.

Aanmelden

Belangstellenden voor de functies van secretaris en penningmeester kunnen zich melden bij Emile Florack (emileflorack@gmail.com / 06-53791259) en Hans van Eck (hvaneck@gmail.com / 06-53212580).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant