De vijf directeuren van alle Wonkapodia bij elkaar. (Foto: Maarten Coolen).
De vijf directeuren van alle Wonkapodia bij elkaar. (Foto: Maarten Coolen). Maarten Coolen

Gezamenlijk aanbod Wonka Podia voor 2022-2023

Algemeen 198 keer gelezen

VALKENSWAARD - Wonka Podia is de overkoepelende naam van het samenwerkingsverband van 6 podia uit de Brainportregio, waar Theater De Hofnar onderdeel van is. 

De vijf andere podia zijn De Kattendans in Bergeijk, De Schalm in Veldhoven, Het Speelhuis en de Cacaofabriek in Helmond en Het Parktheater in Eindhoven. De Wonka Podia delen ervaringen en leren van elkaar. Ze zetten samen stappen om de podia toegankelijker te maken en iedereen die dat wil – nog meer - welkom te kunnen heten. Ook hebben ze het theater- en filmaanbod van alle podia gebundeld op één website, wonkapodia.nl. In één oogopslag staan alle voorstellingen in de regio op een rijtje. 

Zo organiseert De Hofnar samen met de andere podia komend seizoen onder meer de Wonka Kids Theaterdagen tijdens de herfstvakantie, en het Wonka Comedy Festival in april 2023. Meer informatie is ook op de afzonderlijke podia te vinden.

Over Wonka Podia 

Meer weten over Wonka Podia, de gebundelde programma’s en de gezamenlijke projecten? Meer informatie is te vinden op de speciale website:
www.wonkapodia.nl/nl

Uit de krant