De test- en vaccinatielocatie gaat naar een nieuwe plek. (Foto: Rob Langerak)
De test- en vaccinatielocatie gaat naar een nieuwe plek. (Foto: Rob Langerak)

Nieuwe locatie testen en vaccineren

Algemeen 415 keer gelezen

REGIO - GGD Brabant-Zuidoost opent maandag 20 juni een nieuwe locatie in Eindhoven, voor testen én vaccineren. 

In deze nieuwe locatie, aan de Fellenoord, worden afwisselend testen afgenomen en vaccinaties gegeven. De huidige vaccinatielocatie in het Beursgebouw sluit op zondagavond 19 juni haar deuren. De testlocatie aan de Antoon Coolenlaan verdwijnt helemaal na 20 juni. 

“De huidige aantallen voor testen en vaccineren bieden de mogelijkheid om nog efficiënter te werken. Daarom hebben we gezocht naar een locatie waar we naast testen ook kunnen vaccineren. De oplossing is gevonden in het bedrijfsverzamelgebouw aan de Fellenoord. De test- en vaccinatielocatie hebben beiden een eigen ingang. Bij de ingang van het bedrijfsverzamelgebouw staat een gastheer namens de GGD die de inwoners naar de juiste ingang verwijst. Ook bij deze nieuwe locatie bieden we onze inwoners de service die ze van ons gewend zijn”, aldus GGD.

Welke dagen?

Inwoners kunnen zich laten vaccineren, met en zonder afspraak, op maandag, woensdag en vrijdag, van 09.00 uur tot 16.30 uur. 
Testen kan op dinsdag, donderdag en zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur.
Let op: de eventuele wachtrij is buiten dus houd rekening met de weersomstandigheden. Kijk voor alle actuele openingstijden op www.ggdbzo.nl

Waar?

Het adres van de nieuwe test- en vaccinatielocatie is Fellenoord 100-180, 5611 ZB Eindhoven De test- en vaccinatielocatie staat ook aangegeven met gele borden van de gemeente. 

Bereikbaarheid en parkeren

De locatie is goed bereikbaar met het OV, de fiets, lopend of met de auto. De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn Parkeergarage Mathildelaan en Q-Park De Bijenkorf. Houd tot eind juni rekening met wegwerkzaamheden rondom deze locatie.
Voor mensen die slecht ter been zijn, wordt een ‘kiss and ride’ zone ingericht die met borden wordt aangegeven. Op vertoon van je invalidenparkeerkaart kan je begeleider je hier afzetten en daarna een parkeerplek zoeken.

Helmond

De locatie voor testen en vaccineren blijft de hal aan de Haverdijk 11. Kijk voor de actuele openingstijden op: www.ggdbzo.nl/locatie/corona-vaccinatielocatie-helmond/

www.ggdbzo.nl

Uit de krant