Annie Scheepens en Cockie Jousma met hun oorkonde (Foto: Henry Jansen).
Annie Scheepens en Cockie Jousma met hun oorkonde (Foto: Henry Jansen).

De Valk huldigt oprichters van 40-jarige damesafdeling

Algemeen 163 keer gelezen

VALKENSWAARD - Voetbalvereniging De Valk had weer iets te vieren, de dames afdeling bestond 40 jaar en vanwege dat feit werd er een feestdag annex reünie georganiseerd.

Voor alle kleintjes van de jeugd was er een verwenmiddag waar de meisjes heerlijk in de watten werden gelegd. Mooie kapsels, flitsende nagels, prachtige schmink waren het resultaat.

Eregasten

‘s Avonds was de reünie. De eregasten, Annie Scheepens en Cockie Jousma, kwamen per limousine aan en werden door de voorzitter naar binnen begeleid. Zij werden later op de avond door voorzitter Corné Maas gehuldigd met een oorkonde. Annie Scheepers kreeg als trouwe supportster van het 1e elftal een naamplaatje op de plaats waar zij altijd zit. 

Afstudeerproject

Gedurende de avond werden veel herinneringen opgehaald door de met grote getale opgekomen oud-speelsters en trainers. Na een speech van wethouder Theo Geldens, was het de beurt aan voorzitter Corné Maas. In een fantastische voordracht liet hij de Valk-dames geschiedenis passeren in de vorm van een afstudeerproject.

Uit de krant