De bekende kindervriend Bumba komt zondag 15 mei naar theater De Hofnar in Valkenswaard.
De bekende kindervriend Bumba komt zondag 15 mei naar theater De Hofnar in Valkenswaard.

Theateravontuur voor de allerkleinsten in De Hofnar

Algemeen 209 keer gelezen

VALKENSWAARD - Bumba komt naar Valkenswaard. De bekende show wordt zondag 15 mei voor de allerkleinsten opgevoerd in theater De Hofnar. Een unieke ervaring voor kinderen op maat gemaakt, dankzij het aangepaste licht- en geluidniveau

Kleine Pim mag mee op reis met Bumba en Bumbalu, maar dan raken ze Babilu kwijt! De zoektocht naar Babilu brengt hen naar de Far West waar ze cowboy en indiaantje spelen en naar Afrika waar ze leeuwen en slangen zien. Daarna reizen ze verder naar Sneeuwland. Uiteindelijk komen ze aan in Azië! Een kleur- en leerrijke show van Bumba en Bumbalu, samen met al hun vriendjes: Nanadu, Tumbi, Kiwi, Carla en Poppa, maar ook voor de allereerste keer met Zinzi, Ituku en Li-Ling.

De Bumba Show is geschikt voor kinderen vanaf één jaar oud en gaat zondag 15 mei om 13.30 uur van start. Meer informatie en het bestellen van kaarten kan via www.hofnar.nl en bij de fysieke kaartverkoopbalie. Deze is doordeweeks geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur en is daarnaast te bereiken via 040-2074010 en per mail via kaartverkoop@hofnar.nl.

Uit de krant