Coco droomt ervan een beroemd stijlicoon te worden, maar ze wordt uitgemaakt voor clown.
Coco droomt ervan een beroemd stijlicoon te worden, maar ze wordt uitgemaakt voor clown.

Jeugdtheater voor jong en oud met Coco en Pieter Konijn

Algemeen 6 keer gelezen

VALKENSWAARD - In februari twee jeugdvoorstellingen voor verschillende leeftijden in Theater De Hofnar. Voor de allerkleinsten staat op zondag 6 februari ‘Pieter Konijn’ in het theater en voor de wat oudere kinderen komt op zondag 13 februari ‘100% Coco De Musical.’

Het verhaal van Pieter Konijn is een grappige, spannende, muzikale en interactieve voorstelling van zestig minuten met Pieter Konijn in de hoofdrol. Pieter Konijn raakt verstrikt in de moestuin van meneer Verhoef. Gelukkig wordt Pieter Konijn gered door zijn neefje Benjamin en krijgt hij hulp van een lief roodborstje.

In ‘100% Coco De Musical’ draait het om Coco die gek is op mode en haar compleet eigen stijl draagt. Ze droomt ervan een beroemd stijlicoon te worden. Maar als ze op de eerste schooldag door haar kleding wordt uitgemaakt voor Coco de Clown, besluit ze als een grijze muis door het leven te gaan. Anoniem houdt ze een modevlog bij als de Style Tiger. De vlogs worden een hit, zou ze dan toch een stijlicoon worden?

Voor meer informatie en kaarten: www.hofnar.nl De kaartverkoopbalie is momenteel alleen telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur 040-2074010 of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl.

Uit de krant