Lars van Veenendaal en Suze Dijk spelen namens TTV Valkenswaard in het hoogste team
Lars van Veenendaal en Suze Dijk spelen namens TTV Valkenswaard in het hoogste team

Valkenswaardse jeugd naar hoogste klasse tafeltennis

Algemeen 226 keer gelezen

VALKENSWAARD - Het eerste jeugdteam van TTV Valkenwaard, spelend in een combinatieteam met Stiphout, promoveert naar de landelijke A klasse.

Het team debuteerde in de najaarcompetitie in Landelijk B. Met een derde plaats werd zeer verrassend promotie afgedwongen naar de hoogste landelijke jeugdklasse: Landelijk A. Als enige team afkomstig uit de Zuid-Nederland komt men uit in de Landelijk A klasse.
Namens TTV Valkenswaard spelen Lars van Veenendaal en Suze Dijk in dit team. Beide spelers hebben nog een aantal jaren te gaan als jeugdspeler en voor hen zal het een uitdaging zijn om te spelen op dit niveau met als doel te leren en stap voor stap verbeteren.

Het team bestaat verder uit Ben Visser en Pascal-Andre Wolters (beiden Stiphout) en is versterkt met de in Den Bosch wonende Tijn Kosters. Handhaving is komend seizoen de ambitieuze doelstelling. Gelukkig mogen ze weer trainen en worden er dus de nodige uren gemaakt in het kader van de competitievoorbereiding. Op 5 februari start de competitie met een thuiswedstrijd.

Uit de krant