Huidig fractievoorzitter van D66 Valkenswaard Pieter van Rijswijk is opnieuw verkozen tot lijsttrekker.
Huidig fractievoorzitter van D66 Valkenswaard Pieter van Rijswijk is opnieuw verkozen tot lijsttrekker.

D66 kiest opnieuw voor Pieter van Rijswijk

Algemeen 42 keer gelezen

VALKENSWAARD - Pieter van Rijswijk is opnieuw verkozen tot lijsttrekker van D66 Valkenswaard, evenals bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen staat hij ook dit jaar aan het roer bij de partij. De leden van D66 kozen unaniem voor zijn aanstelling.

Volgens Van Rijswijk zelf is er nog volop werk aan de winkel. “De gemeente staat er nog steeds slecht voor vanwege de financiën, het grote tekort aan betaalbare woningen, de zorgen over de jeugdzorg en de zorg voor ouderen, zorgen omtrent klimaat en energietransitie en onze plek in de regio. Dat betekent dat de missie waarmee ik me acht jaar geleden verkiesbaar stelde, om mee te bouwen aan een Valkenswaard met goede betaalbare en duurzame voorzieningen en een krachtig bestuur, nog niet is volbracht”, aldus de fractievoorzitter van de oppositiepartij.

Top 6

Afdelingsvoorzitter Meine Stoker is eveneens tevreden met zijn aanstelling: “Ik kijk er naar uit om samen met Pieter, zijn team en alle inwoners van de gemeente Valkenswaard, D66 na de gemeenteraadsverkiezingen weer een stevige positie te geven.” De kieslijst van D66 Valkenswaard bestaat verder uit respectievelijk Jeroen Timmer, Iris Bominaar-Silkens, Martijn van Raaij, Remko de Keijzer en Adri Noordhof.

Uit de krant