Ook het team van Haarmode C'est Ca in Valkenswaard stond even 'in zijn hemd', als protest tegen de coronamaatregelen.
Ook het team van Haarmode C'est Ca in Valkenswaard stond even 'in zijn hemd', als protest tegen de coronamaatregelen.

In het hemd, uit het hemd

Algemeen 46 keer gelezen

VALKENSWAARD - Ook bij veel ondernemers uit Valkenswaard zat en zit de frustratie hoog. Onder meer Haarmode C’est Ca stond letterlijk in haar hemd, als protest tegen de voortdurende coronamaatregelen. Afgelopen vrijdag kwam er echter goed nieuws: de deuren mochten eindelijk weer open.

‘Laat de leeuw niet in zijn hempje staan’, daar dachten ze bij C’est Ca aan toen ze over de landelijke actie hoorden. Verspreid door het land lieten ondernemers en werknemers zich ‘in hun hemd’ fotograferen als protest tegen de coronamaatregelen die hun zaken gesloten hielden. “Ondernemers staan erom bekend optimisten te zijn, graag heel hard te willen werken en relevant creatief te kunnen denken. Wanneer wij de ruimte krijgen om ons ook deze keer te bewijzen, zullen we ons ook meer dan bewijzen. Ik weet zeker dat ik voor de gehele Valkenswaardse ondernemersclub spreek als ik zeg dat er nu iets zal moeten gebeuren”, aldus Esther Hendrikx van C’est Ca tijdens de actie.

Deze bleek niet aan dovemansoren gericht, want afgelopen vrijdag besloot het kabinet dat veel ondernemers onder wie ook kappers vanaf zaterdag hun deuren weer mochten openen. En daar zijn ze maar wat blij mee: “Tel daarbij op dat we veel mensen in de stoel hebben die de kapper als hun belangrijkste sociaal knooppunt ervaren en de optelsom is compleet.”

Uit de krant