Huub Stapel brengt op zaterdag 19 februari zijn voorstelling 'Het Huwelijk'.
Huub Stapel brengt op zaterdag 19 februari zijn voorstelling 'Het Huwelijk'.

De Hofnar heeft genoeg om naar uit te kijken

Algemeen 26 keer gelezen

VALKENSWAARD - Nog zeker tot en met komende vrijdag blijven de deuren van theater De Hofnar in Valkenswaard gesloten. Maar ondanks dat is er alweer genoeg om naar uit te kijken.

Met een nieuwe persconferentie op komst blijft De Hofnar hoopvol. Met een beetje geluk kan het theater binnen afzienbare tijd weer bezoekers ontvangen. Bijvoorbeeld voor de geplande voorstelling ‘Camille Claudel’ van Theater op ‘t Voortje op zaterdag 12 februari. Daarin wordt het leven van de Franse beeldhouwster vanuit verschillende perspectieven belicht.

Een week later op zaterdag 19 februari komt Huub Stapel naar Valkenswaard met zijn reprise-voorstelling ‘Het Huwelijk’. Een pijnlijk grappige voorstelling.

Donderdag 5 maart is het vervolgens de beurt aan Karin Bloemen en Cor Bakker, die hun voorstelling ‘Waar waren we gebleven ...’ op de planken brengen. De twee doen even alsof er niets is gebeurd, het ‘C-woord’ zal niet worden genoemd en zo leveren de twee een ouderwets leuke act.

Woezel & Pip

Voor de jeugd staat op zaterdag 5 maart een voorstelling van Woezel & Pip gepland. Hun ‘sing-a-long’ belooft één groot muzikaal meezingfeest te worden. Kaarten zijn te bestellen via www.hofnar.nl en telefonisch: 040-2074010.  

Uit de krant