De campagne van het CDA Valkenswaard is van start en daarom heeft de partijcamper een poetsbeurt gekregen.
De campagne van het CDA Valkenswaard is van start en daarom heeft de partijcamper een poetsbeurt gekregen.

CDA Valkenswaard stelt lijst en programma vast

Algemeen 300 keer gelezen

VALKENSWAARD - Arianne Valkhof werd eerder al als lijsttrekker aangesteld, maar nu heeft het CDA Valkenswaard ook de rest van die kieslijst ingevuld. De partij gaat onder meer met enkele nieuwelingen de aankomende gemeenteraadsverkiezingen in.

Zo is de nummer twee, Eduard Kerssemakers, nieuw in de gemeente Valkenswaard. Wel is hij al langer politiek actief. Op plaats drie eveneens een nieuwkomer in de Valkenswaardse politiek: de 21-jarige Rick Doddema, student bestuurskunde. De kieslijst wordt verder aangevuld met respectievelijk Francois Smits, Jos van Glabbeek, Yolande Mollen, Wim van der Hulst en Evert de Jong. Laatstgenoemde raakte geïnspireerd na een cursus over de lokale gemeentepolitiek.

Welzijn voorop

Slogan van het CDA is ‘Samen welzijn’, waarbij zowel het welzijn van inwoners als een lange termijnvisie speerpunten vormen. ‘Verder moet steun worden geboden aan wie dat nodig heeft, is er een positieve grondhouding ten aanzien van initiatieven van inwoners en is de gemeente betrouwbaar. Dat zijn belangrijke pijlers voor het nemen van besluiten binnen het CDA valkenswaard’, aldus de partij.

Uit de krant

Uit de krant