De jeugd van VV De Valk kon afgelopen zaterdag weer aan de bak tijdens het eerste voetbaltoernooi van 2022.
De jeugd van VV De Valk kon afgelopen zaterdag weer aan de bak tijdens het eerste voetbaltoernooi van 2022.

Jeugd De Valk geniet van Oliebollentoernooi

Algemeen 74 keer gelezen

VALKENSWAARD - Volop voetbalplezier op sportpark Het Valkennest afgelopen zaterdag. Daar genoot de jeugd van VV De Valk van het eerste evenement in 2022: het Oliebollentoernooi.

Het programma besloeg zowel de ochtend als de middag, waarbij niet alleen werd gevoetbald maar de jeugd ook oliebollen en warme chocomel kreeg voorgeschoteld. De jongste pupillen trapten ‘s ochtends de ijskoude dag af. Maar die kou deerde hen zichtbaar niet, want er werd vol voor de overwinning gestreden. Na afloop ontvingen de winnaars een beker uit handen van De Valk-voorzitter Corné Maas.
Daarnaast was ook bestuurslid Harrie van Son op het sportpark aanwezig om prijzen uit te delen aan jeugdleden die deelnamen aan de Grote Clubactie, om zo geld op wisten te halen voor VV De Valk. Quadenyh Thijssen verkocht maar liefst 83 loten en kreeg daarom een mooie bal overhandigd.

Trainingen van start

‘s Middags gaven ook de JO10, JO11, JO13 en JO15 acte de présence. Opnieuw werd er sportief gestreden. De Valk blikt terug op een geslaagd eerste toernooi en kijkt ook alweer vooruit. Gisterenavond mocht de jeugd namelijk weer trainen ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft.

Uit de krant

Uit de krant