Ervaren kracht Gerard Adams, voormalig wethouder in Valkenswaard, is benoemd tot lijsttrekker van de VVD.
Ervaren kracht Gerard Adams, voormalig wethouder in Valkenswaard, is benoemd tot lijsttrekker van de VVD.

VVD gaat verjongd de verkiezingen in

ma 3 jan 2022, 10:19 Algemeen 66 keer gelezen

VALKENSWAARD - Ook VVD Valkenswaard heeft zijn lijst voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen gereed. Voormalig wethouder Gerard Adams voert de Valkenswaardse liberalen aan, die tevens een verjongingsslag maken.

Adams heeft zijn pijlen gericht op stevig financieel beleid, bereikbaarheid en het versterken van de wijk. Dat liet hij weten nadat de leden van de partij hem medio september tot lijsttrekker benoemden. Vervolgens werd medio december de volledige kandidatenlijst vastgesteld, onder het mom ‘Samen aan de slag voor morgen’. Met na Adams de twintigers Niek van Hout en Thierry Pauptit, die samen voor een stevige verjongingsslag zorgen. De kandidatenlijst wordt verder gevuld door respectievelijk Carolus van de Ven, Jac Hollants en Kees van den Aarsen.

Ervaren kracht

Met Adams is er hoe dan ook de nodige ervaring binnen de partij. De lijsttrekker was tussen 2008 en 2010 actief als wethouder in Valkenswaard en vervulde die functie daarna ook nog vier jaar in Grave. Zijn daaropvolgende wethouderschap in Cranendonck bleef vanwege een intern conflict echter beperkt tot slechts vijf weken.

Uit de krant