Mieke Theus (derde van links) is opnieuw aangesteld als lijsttrekker namens de PvdA.
Mieke Theus (derde van links) is opnieuw aangesteld als lijsttrekker namens de PvdA.

Mieke Theus voert kieslijst PvdA aan

Algemeen 163 keer gelezen

VALKENSWAARD - PvdA Valkenswaard gaat de komende gemeenteraadsverkiezingen in met huidig wethouder Mieke Theus als lijsttrekker. Daarnaast presenteert de partij met Sylvia Mollen ook een nieuw gezicht. Zij bezet plaats drie op de kieslijst.

Theus was in 2018 eveneens lijsttrekker namens de PvdA en is sindsdien werkzaam als wethouder, met in haar portefeuille onder meer het sociaal domein, onderwijs en cultuur. Ook dit keer is ze aangemerkt als wethouderskandidaat. De PvdA heeft momenteel twee zetels in de Valkenswaardse gemeenteraad en hoopt dat aantal tijdens de verkiezingen in maart te vergroten. Onder meer met huidig raadslid Peter Visser op plaats twee op de kieslijst, gevolgd door nieuwkomer Sylvia Mollen. De Valkenswaardse woonde eerder ook in Dommelen en vervulde diverse functies binnen het lokaal maatschappelijk leven.    

Lijstduwer

De lijst wordt verder gevuld met respectievelijk Henk Jonkers, Jeroen Weyers en Dorus Lauwers. Verder is voormalig wethouder Egbert Buiter aangesteld als lijstduwer. Aanvoerder Theus heeft vertrouwen in een goede verkiezingsuitslag: “We hebben een goede club mensen met uiteenlopende ervaringen en wat ons bindt is de betrokkenheid bij onze gemeente.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant