Paul Firet begon op 29-jarige leeftijd bij RKVV Dommelen en neemt na afloop van dit seizoen afscheid.
Paul Firet begon op 29-jarige leeftijd bij RKVV Dommelen en neemt na afloop van dit seizoen afscheid.

Paul Firet vertrekt bij RKVV Dommelen

Algemeen 266 keer gelezen

DOMMELEN - RKVV Dommelen en hoofdtrainer Paul Firet nemen na afloop van dit seizoen afscheid van elkaar. De slotsom van een lang dienstverband, want Firet is bezig aan alweer zijn vijfde seizoen in Dommelse dienst.

‘Deze week hebben we een fijn en goed gesprek gehad met Paul. In dit gesprek hebben we met elkaar nadrukkelijk gesproken over de toekomst van onze selectie en wat hiervoor nodig is om goede resultaten te blijven behalen en de nodige ontwikkeling te blijven zien. Hierbij zijn we samen tot de conclusie gekomen dat voor komend seizoen het beste is voor de vereniging om op zoek te gaan naar een nieuwe hoofdtrainer’, zo meldt het bestuur van de voetbalclub.

Firet werd in 2017 op 29-jarige leeftijd als hoofdcoach aangesteld. Hij kwam over van De Valk waar hij als assistent-manager fungeerde. Daarvoor was hij ook al dertien seizoenen als jeugdtrainer actief bij RKVV Dommelen.

Man van de club

Datzelfde bestuur noemt Firet ‘een man van de club’. Het afscheid moet daarom geenszins als iets negatiefs worden gezien. ‘We zijn er enorm trots op en tegelijk ook dankbaar dat Paul, een man van onze club, de afgelopen vijf seizoenen de selectie op prestatieve en sportieve wijze heeft geleid, met succes. We waarderen de enorme inzet, betrokkenheid en bovenal het enthousiasme van Paul, en zeker ook zijn technische voetbalkennis.’ Het bestuur hoopt dat Firet ondanks zijn afscheid als hoofdtrainer betrokken blijft bij de club. ‘Voor het resterende seizoen, en laten we hopen dat we snel na de winterstop weer mogen gaan voetballen, wensen we Paul, de staf en uiteraard de spelers heel veel succes.’

Opvolger

RKVV Dommelen komt uit in de derde klasse D en bezet momenteel de negende plek. Daarmee heeft Firet zijn ploeg stevig in de middenmoot genesteld. Terwijl hij het huidige seizoen dus afmaakt, gaat de club ondertussen op zoek naar een opvolger. Geïnteresseerden kunnen zich per mail melden via tc@rkvvdommelen.nl. In de komende weken wordt eveneens de samenstelling van de staf rondom Dommelen 1 en 2 besproken en ingevuld.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant