Wiebe van Herwijnen, die onder zijn artiestennaam Comet zijn eerste single 'End of the world' presenteert.
Wiebe van Herwijnen, die onder zijn artiestennaam Comet zijn eerste single 'End of the world' presenteert.

Eerste single voor Valkenswaardse Comet

Algemeen 204 keer gelezen

VALKENSWAARD - Wiebe van Herwijnen uit Valkenswaard heeft onder zijn artiestennaam Comet zijn eerste single uitgebracht. Zo wil hij bijdragen aan het genereren van meer bekendheid voor het genre liquid, drum & bass. 

‘End of the world’ is de debuutsingle van de jonge producer die liquid, drum & bass maakt. Het nummer is te beluisteren via de bekendste muziek streamingsdiensten zoals Spotify. Wiebe van Herwijnen is inmiddels een jaar bezig met zichzelf te ontwikkelen op het gebied van produceren.

Inspiratie

De inwoner van Valkenswaard haalt zijn inspiratie uit het luisteren naar muziek van andere artiesten binnen ditzelfde genre. Dit probeert hij vervolgens toe te passen op zijn eigen muziekproducties maar dan in een echt Comet-jasje.
Wiebe hoopt zich dan ook in de komende tijd te kunnen gaan doorontwikkelen. Dat doet hij onder meer door de reacties die hij op het nummer ‘End of the world’ krijgt te verwerken en dit mee te nemen in zijn volgende producties. Het doel is om de liquid, drum & bass muziek meer onder de aandacht te brengen bij het grote publiek.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant