De Ontmoetingskerk aan de Julianastraat vormt het decor van de laatste lichtviering van dit jaar. (Foto: Jurgen van Hoof)
De Ontmoetingskerk aan de Julianastraat vormt het decor van de laatste lichtviering van dit jaar. (Foto: Jurgen van Hoof) Jurgen van Hoof

Lichtviering vervroegd vanwege corona

Algemeen 118 keer gelezen

VALKENSWAARD – De laatste lichtviering van dit jaar vangt eerder aan dan gebruikelijk. In verband met de recent aangepaste coronamaatregelen begint de viering bij de Ontmoetingskerk aanstaande zondag al om 16.30 uur, in plaats van de gebruikelijke 19.15 uur.

Het thema van deze laatste lichtviering zal zijn: God is er. Als je deze bewering in een vragende vorm voorlegt aan Nederlandse burgers, zal een meerderheid van hen ontkennend antwoorden. Anderen twijfelen of een goede God dit allemaal wel wil, wanneer het leven hen zwaar valt. Weer anderen zien God aanwezig in elk positief gebaar van een medemens. Genoeg mogelijkheden om hier in woord, zang en meditatie bij stil te staan.  

Welkom

Geïnteresseerden zijn welkom om deze oecumenische viering bij te wonen in de Ontmoetingskerk, gelegen aan de Julianastraat 12 te Valkenswaard. Het gebruikelijke kopje koffie na afloop van deze viering zit er nog niet in vanwege de geldende coronamaatregelen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant