De gemeente Valkenswaard neemt al haar speelplekken onder de loep, zoals nu in Dommelen. (Foto: Jurgen van Hoof)
De gemeente Valkenswaard neemt al haar speelplekken onder de loep, zoals nu in Dommelen. (Foto: Jurgen van Hoof) Jurgen van Hoof

Gemeente vraagt om ideeën speelplek

Algemeen 272 keer gelezen

VALKENSWAARD – De gemeente Valkenswaard is momenteel bezig met de laatste fase van de omvormingen van alle speelplekken binnen de gemeente. Inwoners van het Dommelse Schepelweijen kunnen meedenken over de locaties in hun omgeving. Op- of aanmerkingen en ideeën kunnen voor 14 december bij de gemeente kenbaar worden gemaakt.

Een werkgroep bestaande uit inwoners en medewerkers van de gemeente heeft de afgelopen weken de plannen voor deelgebied Schepelweijen uitgewerkt. Daarbij is rekening gehouden met verkeersveiligheid, vergroening en overlast.

Uitvoer

De gemeente Valkenswaard is voornemens de ideeën uit de werkgroep voor te leggen aan de bewoners uit de wijk en andere belangstellenden.

Bewoners hebben zelf ook inspraak: zij kunnen hun ideeën voor 14 december indienen door een mailtje te sturen naar speeltuinen@valkenswaard.nl. Na 14 december wordt de inbreng met de werkgroepleden besproken en kunnen ontwerpen eventueel nog worden aangepast. De uitvoer staat gepland in het begin van het nieuwe jaar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant