Elke Vierveijzer speelt binnenkort haar muzikale voorstelling 'Lucht' in Theater De Hofnar. (Foto: Saskia Kerkhoff)
Elke Vierveijzer speelt binnenkort haar muzikale voorstelling 'Lucht' in Theater De Hofnar. (Foto: Saskia Kerkhoff) SASKIA KERKHOFF

Theater voor een tientje tijdens Nationaal Theaterweekend

Algemeen 24 keer gelezen

VALKENSWAARD - Theater De Hofnar doet mee aan het het Nationaal Theaterweekend van vrijdag 28 tot en met zondag 30 januari.

Tijdens het Nationaal Theaterweekend zijn de cabaretvoorstelling ‘Een avond met mij’ van Ronald Snijders, ‘BullyBully’ van Maas Theater en dans en ‘Lucht’ van Elke Vierveijzer in De Hofnar te zien.

Ronald Snijders viert met zijn cabaretvoorstelling ‘Een avond met mij’ zijn tienjarige jubileum. Hij gaat in zijn voorstelling terug naar het begin: van de mensheid, de taal, maar ook van zijn aankomst in het theater.

De peutermusical ‘BullyBully’ gaat over vriendschap en het ‘onbekende’. met twee spelers, veel liedjes, grappig geruzie, gedram en een happy end. In deze voorstelling ontmoeten twee wereldleiders elkaar in niemandsland. Wat hebben een peuter en een gemiddelde wereldleider met elkaar gemeen?

Elke Vierveijzer komt met de muzikale voorstelling ‘Lucht’ over aanpassing en ontsnapping, over eindeloos doorgaan en stilvallen. Voor meer informatie en het bestellen van kaarten ga je naar www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is doordeweeks geopend van 13.00 tot 17.00 uur, 040-2074010, kaartverkoop@hofnar.nl.

Uit de krant

Uit de krant