Harmonie De Dommelecho is eind november te zien via livestream.
Harmonie De Dommelecho is eind november te zien via livestream.

Lokale voorstellingen via livestream

Algemeen 189 keer gelezen

VALKENSWAARD - Geniet live bij jou in de buurt van Harmonie de Dommelecho en Dick van Altena & The Wieners. Theater De Hofnar maakt het mogelijk op twee zondagen in november. Dick van Altena & The Wieners zijn zondag 14 november te zien, Harmonie de Dommelecho op 28 november.

Afgelopen maand organiseerde Theater De Hofnar voor de eerste keer een livestream van het optreden van Koninklijke Harmonie UNA naar diverse buurthuizen in Valkenswaard. In november staan er weer twee mooie lokale voorstellingen op het programma, die live gestreamd gaan worden naar enkele wijkgebouwen. 

Hofnarmedewerker Christel Niesten-Verdonck ging tijdens de eerste livestream, op zondag 17 oktober, langs bij de buurthuizen waar de voorstelling van Koninklijke Harmonie UNA te zien was. “Het was een hele geslaagde eerste ervaring en erg leuk om te zien dat sommige wijkgebouwen er echt werk van hadden gemaakt. Ze hadden slingers opgehangen en er waren lekkere drankjes verkrijgbaar.”

Livestreams in november

Theater De Hofnar kijkt dan ook weer uit naar de komende livestreams. Op zondag 14 november zal de voorstelling ‘Old School Country Music’ van Dick van Altena & The Wieners te zien zijn bij buurthuizen het Rode Kruisgebouw en ’t Huuske. In deze voorstelling zingt en speelt Dick zijn favoriete country-klassiekers, waarna ook rock’n’roll-band The Wieners zich van hun country-kant laten horen. 

Speel, muzikanten, speel

Op zondag 28 november kan heel Valkenswaard, zowel in De Hofnar als bij Ons Dommels Plèkske, het Rode Kruisgebouw, De Horizon en ’t Huukske genieten van ‘Speel, muzikanten, speel’ van Harmonie de Dommelecho. Een muzikaal feest met uitbundige muzikanten in het orkest en bevlogen ‘friends’ op het podium. 

Meer livestreams 

Bekijk welke voorstellingen er nog meer live gestreamd gaan worden vanuit Theater De Hofnar op www.hofnar.nl/livestreams. Hier staat ook bij vermeld waar je deze livestreams kunt gaan bekijken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant