Mark Elbers en zijn dertienkoppige band brengen op 7 oktober 'Calling Elvis, Tribute Tour 2021'.
Mark Elbers en zijn dertienkoppige band brengen op 7 oktober 'Calling Elvis, Tribute Tour 2021'. Alexander van der Dussen

Genieten van de ‘King of Rock and Roll’

Algemeen 67 keer gelezen

VALKENSWAARD - De Calling Elvis, Tribute Tour 2021 doet ook Valkenswaard aan. Mark Elbers en zijn medemuzikanten zijn donderdag 7 oktober te gast in Theater De Hofnar in Valkenswaard.

Tijdens deze voorstelling delen Elbers en zijn band hun passie voor Elvis met het publiek. Zo hebben alle bandleden hart voor soul, gospel, rock & roll en voor Elvis in het bijzonder. Niet voor niets wordt Calling Elvis zelfs door Roy Walker, voormalig lid van de begeleidingsband van Elvis, The Jordanaires, geroemd.

Hoogtepunten

Samen met zijn dertienkoppige band weet Elbers de onmiskenbare Presley-sound neer te zetten. Zo geniet het publiek tijdens een spetterende show van alle grote hits van Elvis. Dus niet alleen zijn ballads, maar ook zijn swingende rock & roll-hits uit de jaren ‘50, ‘60 en ‘70. Alle hoogtepunten uit zijn carrière komen zo voorbij.

Kaartverkoop

Kaarten zijn te bestellen via www.hofnar.nl. Daarnaast is ook de kaartverkoopbalie doordeweeks van 13.00 uur tot 17.00 uur geopend. Deze is tevens bereikbaar via 040-2074010 en per mail via kaartverkoop@hofnar.nl.

Uit de krant

Uit de krant